Який двигун краще на фольксваген транспортер т4

І якщо ви плануєте купувати собі VW T4, то чеки в цьому питанні буде не зайвими, як правило, хороший господар їх не викидає. Проблеми у...

Перейти

Питання щодо Т4?! - Спільнота «Volkswagen Club - Drive2

1.9 або 2.4 для Т4 який двигун краще (дизель).... Volkswagen Transporter T4... Без машини. 2.5 найкращий та надійний!

Перейти

Який двигун краще на фольксваген транспортер т4

Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi? Незважаючи на поважний вік, численні VW Transporter T4 досі справно служать.

Перейти

Фольксваген Транспортер т4 який двигун краще?

Саме 2,4-літровий п'ятициліндровий двигун Volkswagen вважається проблемним. А всього дизельних моторів у Transporter T4 не чотири,...

Перейти

Фольксваген т4 який двигун краще Авто Брянськ

Моя думка - Transporter T4 хороший, надійний намиста, але його час минув. Як альтернативу краще звернути увагу на Renault Trafic і Opel...

Перейти

Який двигун найнадійніший у фольксваген.

Технічний форум-клуб власників Volkswagen Transporter T4, T5, T6/Caravelle/Multivan. Спілкуємось,ділимося досвідом експлуатації та обслуговування VW...

Перейти

Допоможіть у виборі двигуна Т4. - FANCLUB-VW-BUS.RU

Хочу купити собі T4, пасажира. Машина буде приблизно 93-95г. Не можу визначитися з двигуном 1.9...20 повідомлень  ·  У мене 2.4D,траса близько 7 літрів,місто в районі...

Перейти

який двигун вибрати на т4 - Автосайт - vintasik.info

Питання, надіслане нам через розділ «автоконсультація»: Хочу придбати VW Т4 для роботи та для сім'ї. Порадьте, що брати (дизель, бензин), транспортер...

Перейти

Т4 який двигун краще - All-Audio.pro

Авторозбір". Вибираємо найкращий VWTransporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi? — Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi? FANCLUB-VW-...

Перейти

Дизельні та бензинові двигуни Volkswagen.

Дизельні та бензинові двигуни Volkswagen Транспортер Т4. Бувають популярні автомобілі, а бувають культові, такі як Volkswagen Transporter T4.

Перейти

Який двигун краще на т4 1.9 або 2.4

Так, їх вік стрімко зростає, але на мій скромний погляд, це найкращі з мікроавтобусів, що випускаються Volkswagen. Ось основні переваги Transporter:

Перейти

Який двигун 1,9 або 2,50 - Технічний форум-клуб.

Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Перейти

Який двигун Т5 найнадійніший? - Технічний...

Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Перейти

Фольц Т4 (Вибір двигуна) Volkswagen Technical Site

unsure: Хочу купити Фольцваген Транспортер Т4 вантажопасажирський. Постає питання з яким двигуном краще купувати дизель 1,9 або 2,4?

Перейти

Т4 Який бензиновий мотор краще - 2.0 або 2.5

Здивувався думкою придбати Volkswagen Т4 Каравелла, став перед дилемою: що... VW Multivan 2.5, MB Vito 2.3, VW T5 Caravelle 1.9.

Перейти

Ви вирішили купити VW Т4 - ВКонтакте

Чому у мене саме Transporter Т4, можна говорити довго, але якщо у двох... Де факти, який мотор більше ходить без ремонту, дешевше в...

Перейти

Volkswagen T4 (1989-2003) – вади та вади - VVM-AUTO

Більш слабкі R4 насилу розганяють Транспортер Т4. Донедавна ці мотори вважалися дуже надійними, але сьогодні через...

Перейти

Оголошення за запитом «двигун т4»в Росії - Авіто

Двигун Abl для VW T4 Transporter / Volkswagen Транспортер Т4 1.9 Tdi 50 кВт / 68 л. з Sohc 8V Контрактний двигун мотор Abl Volkswagen T4...

Перейти

Найнадійніший двигун Volkswagen - motorinform.ru

У цій статті ми розглянемо найкращі та найнадійніші двигуни від виробників «Volkswagen». Зміст. 1 Дизельні мотори; 2 Бензинові двигуни...

Перейти