Який двигун краще на фольксваген транспортер т4

І якщо ви плануєте купувати собі VW T4, то чеки в цьому питанні буде не зайвими, як правило, хороший господар їх не викидає. Проблеми у...

Перейти

Питання щодо Т4?! - Спільнота «Volkswagen Club - Drive2

1.9 або 2.4 для Т4 який двигун краще (дизель).... Volkswagen Transporter T4... Без машини. 2.5 найкращий та надійний!

Перейти

Який двигун краще на фольксваген транспортер т4

Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi? Незважаючи на поважний вік, численні VW Transporter T4 досі справно служать.

Перейти

Фольксваген Транспортер т4 який двигун краще?

Саме 2,4-літровий п'ятициліндровий двигун Volkswagen вважається проблемним. А всього дизельних моторів у Transporter T4 не чотири,...

Перейти

Допоможіть у виборі двигуна Т4. - FANCLUB-VW-BUS.RU

Хочу купити собі T4, пасажира. Машина буде приблизно 93-95г. Не можу визначитися з двигуном 1.9...20 повідомлень  ·  У мене 2.4D,траса близько 7 літрів,місто в районі...

Перейти

Ви вирішили купити VW Т4 - ВКонтакте

Так, їх вік стрімко зростає, але на мій скромний погляд, це найкращі з мікроавтобусів, що випускаються Volkswagen.

Перейти

Фольксваген т4 який двигун краще Авто Брянськ

Моя думка - Transporter T4 хороший, надійний намиста, але його час минув. Як альтернативу краще звернути увагу на Renault Trafic і Opel...

Перейти

Фольц Т4 (Вибір двигуна) Volkswagen Technical Site

unsure: Хочу купити Фольцваген Транспортер Т4 вантажопасажирський. Постає питання з яким двигуном краще купувати дизель 1,9 або 2,4?

Перейти

Т4 який двигун краще - All-Audio.pro

Авторозбір". Вибираємо кращий VW Transporter: T4 2.4D або T5 2.5TDi? - Volkswagen T4 (1989-2003) - вади тавади; "Авторозбір". Вибираємо найкращий VW...

Перейти

Як вибрати фольксваген т4 - All-Audio.pro

Авторозбір". Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D або T5 2.5TDi? - "Авторозбір". Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D або T5 2.5TDi?

Перейти

Типові поломки Volkswagen Transporter T4 (1990

Огляд Volkswagen Transporter/Caravelle/Multivan T4 - слабкі місця, відгуки,... Чимало Т4 потрапили із Західної Європи до Росії через туманних перекупників з...

Перейти

який двигун вибрати на т4 - Автосайт - vintasik.info

Я чув, що 5-циліндрові дизелі на VW Т4 не ахти, а як щодо... Фольксваген Т4 – непоганий, перевірений апарат, але якщо говорити про альтернативу,...

Перейти

Т4 Який бензиновий мотор краще - 2.0 або 2.5

Здивувався думкою придбати Фольксваген Т4 Каравелла, став перед дилемою: що краще мотор 2.0л,...

Перейти

Дизельні та бензинові двигуни Volkswagen.

Дизельні та бензинові двигуни Volkswagen Транспортер Т4. Бувають популярні автомобілі, а бувають культові, такі як Volkswagen Transporter T4. Від самого початку,...

Перейти

Т4 2.4 чи 1.9Т? - VWbus.club

Найважчий бій – бій із самим собою, перемога з перемог – перемога над собою. http://www.drive2.ru/cars/volkswagen/mu... exmandzuk/.

Перейти

Який двигун краще на т4 1.9 або 2.4

Так, їх вік стрімко зростає, але на мій скромний погляд, це найкращі з мікроавтобусів, що випускаються Volkswagen. Ось основні переваги Transporter:

Перейти

Volkswagen T4 (1989-2003) – вади та вади - VVM-AUTO

Volkswagen Т4 вважається дуже надійним. Він самовіддано чинить опір впливу часу. Але чи такий він добрий сьогодні, як раніше?

Перейти

Який двигун Т5 найнадійніший? - Технічний...

Технічний форум-клубФольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Перейти

Автомобіль Volkswagen Transporter T4 2.5 TDi мікроавтобус

Найкращий з минулого. 17.09.2014... Всім привіт, вирішив написати відгук про своє т 4.... Хочу поділитися своєю думкою про автомобіль Volkswagen T4.

Перейти