Який двигун краще на фольксваген транспортер т4
І якщо ви плануєте купувати собі VW T4, то чеки в цьому питанні буде не зайвими, як правило, хороший господар їх не викидає. Проблеми у...
ПерейтиПитання щодо Т4?! - Спільнота «Volkswagen Club - Drive2
1.9 або 2.4 для Т4 який двигун краще (дизель).... Volkswagen Transporter T4... Без машини. 2.5 найкращий та надійний!
ПерейтиЯкий двигун краще на фольксваген транспортер т4
Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi? Незважаючи на поважний вік, численні VW Transporter T4 досі справно служать.
ПерейтиФольксваген Транспортер т4 який двигун краще?
Саме 2,4-літровий п'ятициліндровий двигун Volkswagen вважається проблемним. А всього дизельних моторів у Transporter T4 не чотири,...
ПерейтиДопоможіть у виборі двигуна Т4. - FANCLUB-VW-BUS.RU
Хочу купити собі T4, пасажира. Машина буде приблизно 93-95г. Не можу визначитися з двигуном 1.9...20 повідомлень · У мене 2.4D,траса близько 7 літрів,місто в районі...
ПерейтиВи вирішили купити VW Т4 - ВКонтакте
Так, їх вік стрімко зростає, але на мій скромний погляд, це найкращі з мікроавтобусів, що випускаються Volkswagen.
ПерейтиФольксваген т4 який двигун краще Авто Брянськ
Моя думка - Transporter T4 хороший, надійний намиста, але його час минув. Як альтернативу краще звернути увагу на Renault Trafic і Opel...
ПерейтиФольц Т4 (Вибір двигуна) Volkswagen Technical Site
unsure: Хочу купити Фольцваген Транспортер Т4 вантажопасажирський. Постає питання з яким двигуном краще купувати дизель 1,9 або 2,4?
ПерейтиТ4 який двигун краще - All-Audio.pro
Авторозбір". Вибираємо кращий VW Transporter: T4 2.4D або T5 2.5TDi? - Volkswagen T4 (1989-2003) - вади тавади; "Авторозбір". Вибираємо найкращий VW...
ПерейтиЯк вибрати фольксваген т4 - All-Audio.pro
Авторозбір". Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D або T5 2.5TDi? - "Авторозбір". Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D або T5 2.5TDi?
ПерейтиТипові поломки Volkswagen Transporter T4 (1990
Огляд Volkswagen Transporter/Caravelle/Multivan T4 - слабкі місця, відгуки,... Чимало Т4 потрапили із Західної Європи до Росії через туманних перекупників з...
Перейтиякий двигун вибрати на т4 - Автосайт - vintasik.info
Я чув, що 5-циліндрові дизелі на VW Т4 не ахти, а як щодо... Фольксваген Т4 – непоганий, перевірений апарат, але якщо говорити про альтернативу,...
ПерейтиТ4 Який бензиновий мотор краще - 2.0 або 2.5
Здивувався думкою придбати Фольксваген Т4 Каравелла, став перед дилемою: що краще мотор 2.0л,...
ПерейтиДизельні та бензинові двигуни Volkswagen.
Дизельні та бензинові двигуни Volkswagen Транспортер Т4. Бувають популярні автомобілі, а бувають культові, такі як Volkswagen Transporter T4. Від самого початку,...
ПерейтиТ4 2.4 чи 1.9Т? - VWbus.club
Найважчий бій – бій із самим собою, перемога з перемог – перемога над собою. http://www.drive2.ru/cars/volkswagen/mu... exmandzuk/.
ПерейтиЯкий двигун краще на т4 1.9 або 2.4
Так, їх вік стрімко зростає, але на мій скромний погляд, це найкращі з мікроавтобусів, що випускаються Volkswagen. Ось основні переваги Transporter:
ПерейтиVolkswagen T4 (1989-2003) – вади та вади - VVM-AUTO
Volkswagen Т4 вважається дуже надійним. Він самовіддано чинить опір впливу часу. Але чи такий він добрий сьогодні, як раніше?
ПерейтиЯкий двигун Т5 найнадійніший? - Технічний...
Технічний форум-клубФольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.
ПерейтиАвтомобіль Volkswagen Transporter T4 2.5 TDi мікроавтобус
Найкращий з минулого. 17.09.2014... Всім привіт, вирішив написати відгук про своє т 4.... Хочу поділитися своєю думкою про автомобіль Volkswagen T4.
Перейти